vrijdag, 08 februari 2019 09:15

Dames Cupido vanavond naar Saasveld: "Servicedruk en vechten voor elke bal"

Geschreven door

Vanavond spelen de Hengeveldse volleybaldames van Cupido D1 tegen Saasveldia D2. Na de overwinning van vorig weekend tegen Vrivo D1 zijn de dames goed gestemd en daardoor is ook de wilskracht om te winnen is aanwezig. In het begin van het seizoen werd er al 4-0 gewonnen van Saasveld. Ondanks deze uitslag mag er niet te makkelijk gedacht worden geven de dames zelf aan. Trainer Dennis Polman: "We moeten voluit gaan want dit zijn vaak de lastigste wedstrijden, vooral ook omdat de zaal nogal krap is waar we spelen. Servicedruk en vechten voor elke bal is wat de groen-gelen zullen moeten brengen. Alle aanmoediging is welkom vanavond in sportzaal van Reedestraat in Saasveld. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 21:00!", besluit de oefenmeester.

Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2019 12:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.