donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dames Cupido vanavond naar Saasveld: "Servicedruk en vechten voor elke bal"

  • vrijdag, 08 februari 2019 09:15
  • Geschreven door 

Vanavond spelen de Hengeveldse volleybaldames van Cupido D1 tegen Saasveldia D2. Na de overwinning van vorig weekend tegen Vrivo D1 zijn de dames goed gestemd en daardoor is ook de wilskracht om te winnen is aanwezig. In het begin van het seizoen werd er al 4-0 gewonnen van Saasveld. Ondanks deze uitslag mag er niet te makkelijk gedacht worden geven de dames zelf aan. Trainer Dennis Polman: "We moeten voluit gaan want dit zijn vaak de lastigste wedstrijden, vooral ook omdat de zaal nogal krap is waar we spelen. Servicedruk en vechten voor elke bal is wat de groen-gelen zullen moeten brengen. Alle aanmoediging is welkom vanavond in sportzaal van Reedestraat in Saasveld. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 21:00!", besluit de oefenmeester.

Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2019 12:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren