donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 richting Lonneker: 'De groep staat er goed voor'

  • zaterdag, 09 februari 2019 07:04
  • Geschreven door 

WVV'34 wist in de eerste competitiewedstrijd op 23 september net als tegenstander LSV niet te scoren waarmee het dus 0-0 bleef. Op 20 januari nog pakte de ploeg uit Lonneker middels een 2-2 gelijkspel een punt van koploper Eilermark dat daarom gezakt is naar plek 2. ‘Bij ons was het in de thuiswedstrijd een pot die beide kanten op kon’ aldus trainer Roy Workel. Is niet verliezen belangrijker dan winnen zondag gezien de ranglijst? Gijs Pierik:
”Goede vraag! Als we niet verliezen dan blijven we qua punten gelijk staan, alleen hebben wij dan het voordeel dat we een wedstrijd minder hebben gespeeld. Maar als we winnen, dan wordt het gat drie punten met een wedstrijd minder, waardoor je een kans hebt om nog verder uit te lopen. Dus doe mij dat laatste maar!"
Hoe staat het ervoor het de fitheid van de selectie?

lsv 6

Tom Pierik keepte in de thuiswedstrijd een uitstekende partij

De groep staat er goed voor, volgens mij is iedereen blessurevrij (op Wessel Ziethof na) en fit voor zondag. Afgelopen dinsdag hebben we nog geoefend tegen Quick Zutphen, waarvan we nipt hebben verloren van een goede tegenstander. Tegen deze zaterdag 3e klasser kregen we genoeg kansen om te scoren, dus wat dat betreft zouden we zondag meer moeten kunnen creëren dan de thuiswedstrijd tegen LSV”.


De wedstrijd op sportpark ’t Spolmink begint om 14.00 uur

Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2019 15:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren