woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido overtuigt en neemt punten mee uit Saasveld

  • zaterdag, 09 februari 2019 14:05
  • Geschreven door 

Cupido speelde gisteren de lastige uitwedstrijd in Saasveld tegen Saasveldia D2. De altijd lastige uitwedstrijd in Saasveld in een kleine gymzaaltje waar de coach moest bukken om  het plafond niet te raken. Daar waar de dames van Volley'68 en Apollo 8 al punten hadden gemorst! Ze waren dus gewaarschuwd. Extra motivatie was wel de mooie nieuwe sportschoenen waarop vrijwel het gehele team speelde, was ook wel nodig want de sportvloer was spekglad. Goed, de eerste set werd door goede serveseries redelijk simpel gewonnen met 25-22. De 2de set lieten de Hengeveldse volleybaldames zich toch verrassen door de linkshandige buitenaanvalster van Saasveldia en de servefouten aan Wegdamse kant omdat het speelveld ook nog eens een meter kleiner was. Na een dubbel time-out op 24-22 van Cupido kwam Saasveldia toch nog langszij en werd het opeens nog spannend ook! 

Met een mooi prikballetje achterover van Manou trok Cupido aan het langste einde en wonnen de set met 27-25.

De derde en vierde set werden een formaliteit, vooral omdat het blok en de serve het spel van Saasveldia ontregelde. Het werd een echte team prestatie want alle speelsters kwamen binnen de lijnen en presteerden goed. De laatste set werden met 25-15 en 25-17 gewonnen en dus gingen alle 5 punten mee terug naar Hengevelde. Omdat er geen kantine is bij een gymzaal werd er nog even na geborreld bij het al om bekende café in Saasveld, Bruins!

Laatst aangepast op zaterdag, 09 februari 2019 16:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren