Goudhaantje Valentijn gooit dure wedstrijd in het slot

WVV’34 heeft vandaag in Lonneker sportief gezien uitstekende zaken gedaan middels een 3-1 overwinning op LSV. Lichamelijk gezien was het een dure wedstrijd; Joost ten Heggeler verliet het veld al na 15 minuten na een pittige overtreding;  In de allerlaatste seconde kreeg jeugdspeler Lars Keizer een enorme beuk, waarbij hij hard tegen de grond werd gesmakt. Hij heeft daarbij zijn sleutelbeen gebroken.
Terug naar de wedstrijd: Na 15 minuten was het Randy Smit die gevloerd werd binnen de 16 en dus ging de bal op de stip. Aanvoerder Wouter Roescher liet deze buitenkans niet onbenut en de 1-0 was een feit. WVV was agressief op het middenveld en liet LSV niet los. Tussendoor raakten beide teams nog een keer de paal en op slag van rust was het wederom Randy Smit die van zich liet spreken. De bal werd via een vrije trap in het 16-metergebied gebracht en vanuit de kluts belandde deze voor de voeten van de jeugdige buitenspeler: 0-2. Zo leken de Hengeveldenaren in een zetel richting de kleedkamer te gaan. De scheids gooide echter roet in het eten:

Na een duw kwam in de 76e minuut de bal op- curieuze wijze tegen de hand van centrale verdediger Remi Leferink en daarvoor werd er een strafschop toegekend. Was dit een signaal voor een hete slotfase? Nee!

De mannen van de wedstrijd samen op de foto: Valentijn Rupert met rechts Randy Smit

Goudhaantje Valentijn Rupert zorgde voor het definitieve keerpunt in de wedstrijd door oog in oog met de doelverdediger de bal over hem heen te schieten!
Valentijn:” Ik speelde met nummer 14 van Johan Cruijff en die heeft de buitenkant voet bedacht en ik zeg altijd: Je hoef niet altijd met links als je ook een buitenkant voet hebt.” Hiermee was het vuur uit de wedstrijd voor LSV.

Trainer Roy Workel, hoe belangrijk is deze overwinning? “Het was wel de wedstrijd van het weer! Veel wind en veelal de lange bal. Met elkaar is er enorm hard gewerkt en dus vind ik dat we terecht gewonnen hebben. Mooi dat Valentijn de 3-1 maakte, dit zijn heel belangrijke punten. Alleen jammer dat de wedstrijd twee blessures heeft opgeleverd, helaas”.