vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 vanavond gehavend richting Vriezenveen

  • dinsdag, 19 februari 2019 13:45
  • Geschreven door 
WVV speelt vanavond een lastige uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen DOS’37 uit Vriezenveen dat in de eerste klasse speelt.Hoe benader je zo’n wedstrijd als  van vanavond? Roy Workel: We gaan er gewoon met goede moed naar toe. Er zijn een aantal spelers  op vakantie en we hebbeneen aantal geblesseerden. We spelen met 4 spelers van het 2de en 2 van de A1. Voor deze jongens is het gewoon mooi om tegen zo'n goede tegenstander te voetballen. We zullen er alles aan doen om het DOS’37 moeilijk te maken”. De wedstrijd op sportpark Het Midden begint om 20.00 uur.
Laatst aangepast op dinsdag, 19 februari 2019 13:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren