vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 uit het bekertoernooi

  • dinsdag, 19 februari 2019 22:27
  • Geschreven door 

WVV heeft vanavond in Vriezenveen tegen DOS’37 een 4-1 nederlaag geleden en is daarmee uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Hengeveldenaren speelden met veel invallers; Gastspelers uit de jeugd Imko Stortelder en Vallentijn Rupert en uit het 2e elftal Jord Bouwmeester, Michel Blokhorst en Bas Assink.
WVV begon goed aan de wedstrijd, het bal tempo van DOS’37 lag te laag waardoor de Wegdammers goed gegroepeerd konden staan en loeren op een counter en die kwam er. Na 14 minuten voetballen was het Mahmoud Jaafil die Wouter Horstink bediende met een bekeken balletje. Wouter nam de bal mee zijn borst en schoof hem beheerst in de hoek. DOS’37 voerde baltempo op WVV kreeg het moeilijker:

In de 37ste minuut kreeg DOS’37 een vrije trap op randje 16 deze werd schitterend ingeschoten. Vlak voor de thee werd de buitenspeler van de thuisploeg weggestuurd en een diepgaande middenvelder schoof de 2-1 binnen.
Na rust bleef het spel van W.V.V.’34 beperkt tot tegenhouden. Dit werd goed en geconcentreerd gedaan tot de 75e minuut. Een afgeslagen corner van de thuisploeg werd goed ingeschoten door de verdediger en vlak voor het einde van de wedstrijd werd nog de 4-1 binnen geschoten door de spits van de ploeg uit Vriezenveen. Al met al een nuttige wedstrijd voor WVV dat met een gehavend elftal speelde. De jongens van het 2de elftal en A1 die het goed hebben gedaan.

Laatst aangepast op woensdag, 20 februari 2019 07:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren