vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC op gelijke hoogte in slotseconden tegen TVO: 23-23

  • zaterdag, 09 maart 2019 20:59
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond de uitwedstrijd tegen buurman TVO met 23-23 gelijk gespeeld. Het was een zeer spannend duel waarin de ploeg van Herman Keppels bij rust met 10-11 achterstond, drie minuten voor tijd zelfs drie punten achter stond en toch nog een gelijkspe luit het vuur sleepte. Herman hierover: "De eerste helft begonnen wij direct vanaf het begin de wedstrijd te dicteren. Echter verzuimden wij afstand te nemen en lieten TVO in de wedstrijd. De tweede helft gaf een totaal tegenovergesteld beeld. TVO bleef knokken en sloop langzaam weg met 23-20. Tot drie minuten voor tijd. Toen ging nog heel even de knop om bij ons en scoorden we in de aller laatste seconde de gelijkmaker!".

Laatst aangepast op zaterdag, 09 maart 2019 21:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren