vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 verslaat ‘titelkandidaat’ Avanti Wilskracht

  • zondag, 10 maart 2019 18:07
  • Geschreven door 
Uitblinker Randy Smit Uitblinker Randy Smit

W.V.V.’34 boekte vandaag een verrassende maar verdiende overwinning tegen het hoog geklasseerde Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. Trainer Roy Workel:” Ik zeg al tijden dat we het de topploegen moeilijk kunnen maken en dat hebben we vandaag bewezen Het was de wedstrijd van de wind in de tweede helft. In de eerste helft echt hadden we meerdere 100% kansen die helaas niet benut werden. Wel lekkere punten zeg!”
WVV gaf in de openingsfase gelijk haar visitekaartje af met mogelijkheden van Gijs Pierik en Wouter Horstink en na 8 minuten was raak: Horstink kreeg de bal op een presenteerblaadje van uitblinker Randy Smit en rondde koelbloedig af. Na 15 minuten had de stand al 3-1 moeten zijn, opgelegde kansen die werden gemist door beide partijen. Op slag van rust was het een inschattingsfout van de Wegdamse centrale verdediger die de gelijkmaker inleidde waarmee de ruststand van 1-1 was bereikt. De tactiek van de tweede helft bepaalde na de thee het spelbeeld:

lars beter

Lars Aarnink werd bejubeld na de winnende terffer

WVV was zich bewust van het feit dat Avanti tegen de wind in moest en ging hoog staan: een lange bal was immers nagenoeg onmogelijk. Dit leidde tot een groot veldoverwicht waarmee een doelpunt niet kon uitblijven; Niets bleek minder waar!
In de 52e minuut was het wederom Randy Smit met een potentiele assist op zijn schoen: Deze keer werd hij wel verzilverd en wel door iemand minder dan Lars Aarnink. De Glanerbrugse centrale verdediger had de intentie de bal uit het doel te slaan met zijn hand, deze actie mislukte echter. Hij ontsnapte hiermee aan een rode kaart maar gaf achteraf gezien de wedstrijd uit handen.

In de slotfase was het Avanti dat aan alle illusies een eind kon maken maar de aanvaller schoot de enige kans van de tweede helft hoog over en zo boekten de Hengeveldenaren een verdiende overwinning tegen (voormalig?) titelkandidaat Avanti Wilskracht.

thijmen 4

Invaller Thijmen Walhof had de wedstrijd in het slot kunnen gooien

MAX 4444

In de uiterste slotfase werd het nog even hectisch 

Laatst aangepast op zondag, 10 maart 2019 18:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren