vrijdag, 15 maart 2019 23:37

Cupido verliest voor de derde keer op rij

Geschreven door
Cupido heeft vanavond na een voortvarende start een voorsprong van 2-0 in sets uit handen gegeven tegen Set-up'65 uit Ootmarsum, het verloor daarmee voor de derde keer op rij. De 1e set, voor een redelijk gevulde tribune begonnen de Hengeveldse volleybaldames sterk. Met een 11-1 voorsprong trokken ze het goede spel door richting een eindstand van 25-15 in de eerste set, De tweede set bleef eveneens op ’n Wegdam met 25-22. De derde begonnen de dames van Cupido met een 0-7 achterstand. Er werd gewisseld en goed teruggevochten, maar de set ging toch verloren met 22-25. Ook in de vierde set vochtten de groen-gelen voor de overwinning:

cup 1

 Deze werd echter eveneens verloren en wel met 25-27. De vijfde set ging gelijk op tot 7-8. Door goed verdedigingswerk van Meike Cent kwamen de dames van Cupido nog op een voorsprong van 11-8. Set-up'65 kwam met een sterke serve en de dames van Cupido hadden er geen antwoord op. Deze set werd helaas verloren met 12-15.

Aankomende week weer hard aan de bak voor de volgende wedstrijd die plaatsvindt op 22 maart om 21.00 in de Marke. Alle support is welkom!

hhhhh

qqqqqaaaaaaaaaaaaa

Laatst aangepast op zaterdag, 16 maart 2019 13:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.