WHC wint opnieuw: “Slechte wedstrijd moet je ook winnen”

WHC heeft vanavond met 14-17 gewonnen in het uitduel tegen ESCA uit Arnhem. Bij rust stond het 7-8 voor de dames uit Hengevelde. Trainer van WHC Herman Keppels, die zijn laatste uitwedstrijd met de ploeg speelde: "
Vergeleken bij vorige week leken wij wel een beetje lam geslagen. We stonden gelukkig in de dekking prima met een uitstekende Noa Immink op goal. Eigenlijk hadden we na 10 minuten spelen al met 0-7 voor moeten staan maar het was 0-1. Dit tekent al wel de wedstrijd en het werd helaas aanvallend niet veel beter. Ook in de tweede helft hielden we de dekking gesloten, wat maar ook goed was. We konden aan het eind een klein beetje afstand nemen wat resulteerde in een 14-17 overwinning. Ook een slechte wedstrijd winnen is in deze periode belangrijk en we nemen de punten mee naar Hengevelde!"