WVV’34 uit de beker

Het was Victoria’28, hekkensluiter in de 3e klasse A, dat de Hengeveldse formatie uit het bekertoernooi stootte door de groen-gelen op een 2-3 nederlaag te trakteren. De Enschedese ploeg is deze competitie tegen enkele forse nederlagen aangelopen en koos vandaag voor een uiterst defensieve speelwijze. Na een counter in de openingsfase werden ze ook nog eens in het zadel geholpen door een vroege treffer. Op slag van rust ging na een corner de Hengeveldse doelverdediger onder de bal door waardoor de 0-2 vrij vanuit het vijf meter gebied binnengekopt kon worden. Op het moment dat WVV’34 zich na 20 minuten in de tweede helft wederom liet weg counteren leek de wedstrijd na de -3 beslist. Leek. Want WVV kwam in een hectisch slotfase terug in de wedstrijd:

Het was Wouter Roescher de in de 85e minuut een corner binnen kopte en amper een minuut later was het wederom de Hengeveldse verdediger die succesvol was. Een terugspeelbal op de keeper werd bestraft met een vrije trap. Via de lat kwam de vrije bal op de hak van een Enschedese verdediger en tergend langzaam rolde de bal in het doel. Het bleef echter bij de aansluitingstreffer en Victoria’28 gaat weer in de koker.

Al met al een lesje in effectiviteit , WVV rond de 75% balbezit maar staat wel met lege handen.