W.V.V.’34 beëindigt wedstrijd met 9 man na hectische slotfase

Tegenstander NEO uit Borne was wederom een maatje te groot voor de Hengeveldenaren, eindstand 1-3. In de eerste helft wist het zich amper onder de druk uit te voetballen en creëerde dan ook nagenoeg niets. NEO beloonde zichzelf te weinig en ging zo met een 0-2 voorsprong de rust in. De eerste de beste mogelijkheid een kwartier na de thee was het raak: Mahmoud Jaafil rondde na een snelle aanval fraai af en zo werd het tegen alle verwachting in weer een wedstrijd. WVV kreeg zelfs enkele kansjes tot de rode kaart van Mahmoud Jaafil in de 76e minuut wegens natrappen. In de 85 minuut moesten ook de gasten met 10 man verder na een harde charge op Gijs Brummelhuis aan de zijlijn. De hectiek werd compleet met de rode kaart van Martijn Baas in de extra tijd. Op de tribune rees de vraag of er überhaupt sprake was van een bewuste overtreding op de doorgebroken aanvaller. De vrije trap die daarop volgde bepaalde de eindstand op 1-3.
Trainer Roy Workel over de wedstrijd van vandaag:

Lars Keizer had vandaag zijn eerste basisplek in de competitie

“Ja, NEO was wel de betere en zij hadden het eerder af kunnen maken, maar deze groep geeft niet op. We maakten de 2-1 en dan kan alles gebeuren. Wel trots dat deze groep doorgaat tot het einde. De rode kaarten is wel een smet op deze wedstrijd en daar baal ik wel van!”

WVV speelt volgende week tegen Saasveldia en zal met flinke personele problemen te maken krijgen. Door de rode kaarten ontbreken Mahmoud Jaafil en Martijn Baas sowieso, Remi Leferink zal nog niet hersteld zijn en Joost ten Heggeler is ook nog een groot vraagteken.