maandag, 08 april 2019 10:44

Loopgroep Hengevelde imponeert bij Kastelenloop Diepenheim

Geschreven door

Met 12 teams en 1 individuele loper stond Loopgroep Hengevelde gisteren an de start van de Kastelenloop Diepenheim. Popelend stonden de lopers van de eerste ronde aan de start. Na een mooie route van 7 km langs het Nijenhuis en de watermolen werden al vlot de lopers van de 9 km aangetikt. Deze liepen hun ronde door het mooie Westervlier. De warmte had wat invloed op de lopers en enkelen waren blij de laatste loper van hun team aan te tikken. En daar gingen in het verschiet de laatste 12 lopers. Voor een deel van onze lopers die überhaupt hun eerste wedstrijd liepen nadat ze dit jaar waren ingestapt bij de beginners groep. Iets wat zenuwachtig maar o zo scherp vertrokken ze en wat waren ze top gisteren! Goede 5 km tijden waar een ieder trots op mag zijn. Afsluiting van de middag bestond uit de prijsuitreiking (de 2e plaats bij teams gemengd door team Wegdam) en gezamenlijk een afsluiting op een Hengevelds terras.
Kastelenloop Diepenheim bedankt voor de goede organisatie!!

Uitslagen zijn te vinden op:
www.loopgroephengevelde.nl en op www.uitslagen.nl

ks2


ks3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.