vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanavond laatste wedstrijd Cupido

  • vrijdag, 12 april 2019 14:10
  • Geschreven door 

Vanavond speelt Cupido dames 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Het eerste fluitsignaal zou klinken om 20.30 uur in sporthal De Rossweide in Rossum. De dames zijn gedreven om het seizoen met een winnende pot af te sluiten en zo op plek 3 te eindigen. De thuiswedstrijd tegen Rosstars DS 2 werd gewonnen met 3-1. Door het eigen spel te spelen hoopt Cupido nu de volle 5 punten mee terug te nemen naar Hengevelde. Na de wedstrijd zal het team helaas afscheid nemen van Anouk Vehof, Manou Lammersen, Anne Lammersen en trainer Dennis Polman.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren