dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanavond laatste wedstrijd Cupido

  • vrijdag, 12 april 2019 14:10
  • Geschreven door 

Vanavond speelt Cupido dames 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Het eerste fluitsignaal zou klinken om 20.30 uur in sporthal De Rossweide in Rossum. De dames zijn gedreven om het seizoen met een winnende pot af te sluiten en zo op plek 3 te eindigen. De thuiswedstrijd tegen Rosstars DS 2 werd gewonnen met 3-1. Door het eigen spel te spelen hoopt Cupido nu de volle 5 punten mee terug te nemen naar Hengevelde. Na de wedstrijd zal het team helaas afscheid nemen van Anouk Vehof, Manou Lammersen, Anne Lammersen en trainer Dennis Polman.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren