vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

C1 van WHC pakt de titel: Mooie compilatie!

  • vrijdag, 12 april 2019 17:46
  • Geschreven door 

De meiden van de WHC C1 zijn afgelopen zondag kampioen geworden, Ze hebben een fantastisch seizoen gespeeld en hebben de titel dik verdiend.

Voor de mooie compilatie KLIK HIER

Nadien was het een daverend feest met onder andere een huifkar tocht en een etentje bij Kolenbrander voor de meiden. De ouders hebben tot in de late uurtjes lekker buiten op terras kunnen zitten bij de Marke. Alles top geregeld!
Namens alle ouders proficiat!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren