maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.'34 naar directe concurrent Saasveldia: "Verwacht gelijkwaardig duel"

  • zaterdag, 13 april 2019 05:48
  • Geschreven door 

WVV'34 neemt het aankomende zondag op tegen Saasveldia uit het vrijwel gelijknamige Saasveldia. Op de ranglijst zijn het respectievelijk de nummers 6 en 7, waar W.V.V.'34 het voordeel heeft van twee punten met nog één wedstrijd tegoed. Met een overwinning zouden de Hengeveldenaren dus de 6e plaats kunnen verstegen. Een 5e plaats lijkt vooralsnog een utopie aangezien Avanti Wilskracht acht punten voorstaat, hoewel ze één duel meer gespeeld hebben. Doelman Kevin Smit, die de laatste tijd goed in vorm is over Saasveldia: "De eerste wedstrijd kan ik mij niet zo veel meer van herinneren. Het is vervelend dat er een aantal spelers missen bij ons, gelukkig kan Remi Leferink zondag wel weer meedoen. Saasveldia staat net onder ons op de ranglijst en ik verwacht dat het een gelijkwaardige wedstrijd gaat worden."
Kevin kan hierin wel eens gelijk hebben, want de vorige wedstrijd eindigde in een gelijke stand, 0-0. Hierbij moet wel gezegd worden dat Saasveldia zeer verdedigend speelde en niet de indruk wekte om voor de drie punten te zijn gekomen. Het duel in Saasveld begint morgen om 14.00 uur.

saasv4 

Laatst aangepast op zaterdag, 13 april 2019 21:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren