zaterdag, 13 april 2019 05:48

W.V.V.'34 naar directe concurrent Saasveldia: "Verwacht gelijkwaardig duel"

Geschreven door

WVV'34 neemt het aankomende zondag op tegen Saasveldia uit het vrijwel gelijknamige Saasveldia. Op de ranglijst zijn het respectievelijk de nummers 6 en 7, waar W.V.V.'34 het voordeel heeft van twee punten met nog één wedstrijd tegoed. Met een overwinning zouden de Hengeveldenaren dus de 6e plaats kunnen verstegen. Een 5e plaats lijkt vooralsnog een utopie aangezien Avanti Wilskracht acht punten voorstaat, hoewel ze één duel meer gespeeld hebben. Doelman Kevin Smit, die de laatste tijd goed in vorm is over Saasveldia: "De eerste wedstrijd kan ik mij niet zo veel meer van herinneren. Het is vervelend dat er een aantal spelers missen bij ons, gelukkig kan Remi Leferink zondag wel weer meedoen. Saasveldia staat net onder ons op de ranglijst en ik verwacht dat het een gelijkwaardige wedstrijd gaat worden."
Kevin kan hierin wel eens gelijk hebben, want de vorige wedstrijd eindigde in een gelijke stand, 0-0. Hierbij moet wel gezegd worden dat Saasveldia zeer verdedigend speelde en niet de indruk wekte om voor de drie punten te zijn gekomen. Het duel in Saasveld begint morgen om 14.00 uur.

saasv4 

Laatst aangepast op zaterdag, 13 april 2019 21:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.