maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC degradeert op zure wijze

  • zondag, 14 april 2019 13:27
  • Geschreven door 

Na de vervelende nederlaag vorige week in eigen huis moest WHC vandaag een viertal korte duels spelen om degradatie te voorkomen. Helaas is het toch mis gegaan voor de dames uit Hengevelde. Later meer op Wegdamnieuws. Degradatie is een feit. Trainer Herman Keppels:” Helaas heeft het niet zo mogen zijn na de 1ste winst op Hurry Up, we speelden de 2de wedstrijd gelijk tegen Swift, deze hadden we al moeten winnen. De 3de wedstrijd tegen Twist hadden we een hele super goede start; 8-2 voor maar konden we ook deze niet over de streep trekken en verloren met 10-11. De laatste wedstrijd tegen VVW2, wilden we wel, maar er kwam niet echt veel meer uit en zodoende zijn we op doelsaldo 4de geworden en moeten helaas volgend seizoen in de 1ste klasse afdeling gaan spelen”.
Manon Borghuis over de teleurstelling van vanmiddag: 

whc arnhem 2

”De 3e wedstrijd begonnen we goed, echter later maakten we de kansen niet af waardoor wel het onszelf moeilijk hebben gemaakt en uiteindelijk hebben verloren. In de laatste wedstrijd hebben we geknokt voor wat we waard waren maar helaas was dat niet genoeg. Uiteindelijk op doelsaldo 4e geworden, degradatie”.

whc arnhem 5

 

whc arnhem 1

Foto's Emma Tuinte

 

Laatst aangepast op zondag, 14 april 2019 22:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren