zondag, 14 april 2019 13:27

WHC degradeert op zure wijze

Geschreven door

Na de vervelende nederlaag vorige week in eigen huis moest WHC vandaag een viertal korte duels spelen om degradatie te voorkomen. Helaas is het toch mis gegaan voor de dames uit Hengevelde. Later meer op Wegdamnieuws. Degradatie is een feit. Trainer Herman Keppels:” Helaas heeft het niet zo mogen zijn na de 1ste winst op Hurry Up, we speelden de 2de wedstrijd gelijk tegen Swift, deze hadden we al moeten winnen. De 3de wedstrijd tegen Twist hadden we een hele super goede start; 8-2 voor maar konden we ook deze niet over de streep trekken en verloren met 10-11. De laatste wedstrijd tegen VVW2, wilden we wel, maar er kwam niet echt veel meer uit en zodoende zijn we op doelsaldo 4de geworden en moeten helaas volgend seizoen in de 1ste klasse afdeling gaan spelen”.
Manon Borghuis over de teleurstelling van vanmiddag: 

whc arnhem 2

”De 3e wedstrijd begonnen we goed, echter later maakten we de kansen niet af waardoor wel het onszelf moeilijk hebben gemaakt en uiteindelijk hebben verloren. In de laatste wedstrijd hebben we geknokt voor wat we waard waren maar helaas was dat niet genoeg. Uiteindelijk op doelsaldo 4e geworden, degradatie”.

whc arnhem 5

 

whc arnhem 1

Foto's Emma Tuinte

 

Laatst aangepast op zondag, 14 april 2019 22:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.