dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 thuis tegen De Tukkers: "Leuk om de ploeg en Mike weer te zien"

  • zondag, 21 april 2019 06:15
  • Geschreven door 
De laatste training van afgelopen donderdag met 1 speler aan de bal: Hamoudi Jaafil op de weg terug na zijn knieblessure De laatste training van afgelopen donderdag met 1 speler aan de bal: Hamoudi Jaafil op de weg terug na zijn knieblessure
Op basis van de heenwedstrijd en de vele afwezigen wacht W.V.V.’34 een loodzware opgave tweede Paasdag. WVV’34 speelde in Albergen met Tom ten Breteler in de spits een nagenoeg een kansloze wedstrijd en verloor met 2-0. Over 90 minuten gezien wisten de groen gelen amper een mogelijkheid te creëren. Het wordt een weerzien met de vorige trainer, Joost dus Gardijn, Joost, maandag terug op het oude nest! Hoe voelt dat? “Ik dacht al: waar blijven de vragen ha ha!  Ik vind het leuk om de ploeg en Mike ook weer te zien. Bij de wedstrijd in Albergen kon hij er niet zijn. Verder hoop ik dat er nog wat bekenden zijn en dat niet iedereen bij in Enschede bij FC Twente is!”
Roy Workel; ‘Geen commentaar’ was jouw reactie afgelopen zondag, hoe kijk je er nu op terug?  

tukm 4

Stan Aarnink speelde in Albergen zijn laatste wedstrijd in WVV 1

“Wij waren vorige niet zo heel best. Collectief falen en we waren ook niet zo goed in de duels. Wij hebben een jonge selectie en dan kan zo'n wedstrijd er een keer tussen zitten. We hebben er dinsdag goed over gepraat en er daarmee een streep onder gezet. We hebben een prima trainingsweek achter de rug, er zijn enkele spelers weer terug van weggeweest. En ja, het wordt morgen een pittige wedstrijd, de Tukkers zijn in vorm en hebben een stel uitstekende spelers. Op naar 2de paasdag!”

tuk 6

Beide trainers in beeld

Laatst aangepast op zaterdag, 20 april 2019 10:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren