W.V.V.’34 wint in gezapig duel van Victoria’28: 4-2

WVV’34 heeft vandaag in eigen huis de laatste thuiswedstrijd gespeeld. Hekkensluiter Victoria’28 werd met 4-2 verslagen in een bijzonder duel. Al na 5 minuten stond de thuisploeg met 2-0 voor (doelpunten Wouter Horstink en Mahmoud Jaafil) een complete ‘walk over’ hing in de lucht. Echter was het Jeroen Kiepman, oud-trainer van W.V.V’34 en thans trainer van Victoria’28 die al na 5 minuten een wissel doorvoerde. In eerste instantie leverde dit niet het gewenste resultaat op aangezien de thuisploeg vrolijk doorging met aanvallen en twee treffers afgekeurd zag worden wegens buitenspel. Vlak voor rust was daar helemaal uit het niets een zeer fraaie treffer van de gastheren. Het leek wel alsof de defensie in slaap was gesust waardoor tegen alle verhoudingen in de Enschedeërs enigszins hoop kregen. 2-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was het een gezapig duel voor de toeschouwers. Het tempo lag laag en beide partijen waren onzorgvuldig in de passing. Toch was het opnieuw een keurig doelpunt van Victoria’28 dat de spanning helemaal terug bracht, 2-2. W.V.V.’34 voetbalde alsof het om des keizers baard ging maar wist in het laatste half uur toch nog energie te vinden en mede dankzij de jonge invallers (Tom Grobben, Sem Kuipers en Dani Morsink) werd er bij vlagen aardig gevoetbald. Dit resulteerde in een fraaie treffer (afstandschot) van Lars Aarnink en opnieuw Wouter Horstink. Laatstgenoemde lijkt door de twee goals van vandaag af te stevenen op zijn eerste ‘Gouden Schoen’. Hieronder enkele foto’s: