Cupido neemt 5 punten mee uit Zutphen

De dames van Cupido/Dynamiek moesten het opnemen tegen het lager geklasseerde Side Out uit Zutphen. Voor de Wegdamse dames wederom een geheel onbekende tegenstander. Door het ontbreken van Jolijn Rotink en de niet geheel fitte Anouk vehof en Bianca Hofmeijer is A-speelster Ninke Wesselink mee geweest om het team te versterken. De eerste set begonnen de dames dramatisch en stonden al snel met 12-4 achter. Door een paar goede aanwijzingen van trainer Theo Velthuis tijdens de time-out kwamen de dames in hun spel. Deze set weten de dames dan ook met 25-23 naar zich toe te trekken. Gedurende de tweede en derde set kwamen de dames steeds beter in hun spel :

Er werden er mooie rally’s gespeeld en vaak door de dames van Cupido/Dynamiek gewonnen. De uitslagen van deze sets waren dan ook 25-21 en 25-19. De vierde en laatste set werd het spel sneller en beter, met een pasar fraaie aanvallen van Rowan Berg werd deze set gewonnen met 25-15.

De 5 punten zijn binnen, op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen de koploper Isivol uit sint Isidorushoeve! Deze wordt gespeeld op 31 oktober om 21.00 in sporthal de Marke.

Ninke Wesselink bedankt!

Sterspeelster Rowan Berg met trainer Theo Velthuis