zaterdag, 22 juni 2019 12:45

Ramon Vonder slaat weer toe

Geschreven door
Op de foto v.l.n.r.: Ramon Vonder, Sem Schreurs en Mayk den Ouden Op de foto v.l.n.r.: Ramon Vonder, Sem Schreurs en Mayk den Ouden

Vrijdag 21  juni 2019  is de inhaal viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte te Diepenheim. De opkomst was goed. Er deden 8 vissers mee, et weer was uitstekend en de vangst redelijk. Iedere visser ving één of meerdere vissen. In totaal werden er 31 vissen gevangen, waarvan 6 boven de maat. Het was weer Ramon Vonder uit Haaksbergen die deze wedstrijd wist te winnen met 88 cm. Op de 2e plaats eindigde nieuweling Sem Schreurs uit Diepenheim met 36 cm en de 3e plaats was voor Mayk den Ouden uit Neede met 21 cm.
De volgende wedstrijd (4e), dit is de laatste wedstrijd voor de grote vakantie, wordt gehouden op vrijdag 28 juni 2019 aan de Berkel bij Beekvliet (Stuwweg) te Borculo. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allemaal gezamenlijk vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim stipt om 18.15 uur).

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.