dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ramon Vonder slaat weer toe

  • zaterdag, 22 juni 2019 12:45
  • Geschreven door 
Op de foto v.l.n.r.: Ramon Vonder, Sem Schreurs en Mayk den Ouden Op de foto v.l.n.r.: Ramon Vonder, Sem Schreurs en Mayk den Ouden

Vrijdag 21  juni 2019  is de inhaal viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte te Diepenheim. De opkomst was goed. Er deden 8 vissers mee, et weer was uitstekend en de vangst redelijk. Iedere visser ving één of meerdere vissen. In totaal werden er 31 vissen gevangen, waarvan 6 boven de maat. Het was weer Ramon Vonder uit Haaksbergen die deze wedstrijd wist te winnen met 88 cm. Op de 2e plaats eindigde nieuweling Sem Schreurs uit Diepenheim met 36 cm en de 3e plaats was voor Mayk den Ouden uit Neede met 21 cm.
De volgende wedstrijd (4e), dit is de laatste wedstrijd voor de grote vakantie, wordt gehouden op vrijdag 28 juni 2019 aan de Berkel bij Beekvliet (Stuwweg) te Borculo. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allemaal gezamenlijk vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim stipt om 18.15 uur).

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren