zondag, 07 juli 2019 09:33

Tourpoule: Mike wint de ‘proloog’

Geschreven door
Met vier oud winnaars in de top tien zijn de ware liefhebbers meteen na de start van de Tour de France al in beeld. Mike te Wierik, liefhebber pur sang voert de ranglijst aan, vader Jan ziet zijn zoon en vrouw Brigitte ruimschoots aan hem voorbijgaan maar: Prijs de dag niet voor die avond is!
De 106de editie van de Ronde van Frankrijk is een meerdaagse wielerwedstrijd en zal van 6 tot en met 28 juli 2019 worden verreden. De drie weken durende Grote Ronde ging zaterdag van start  in Brussel en zal traditiegetrouw eindigen op de Champs-Élysées in Parijs.
Hieronder de ranglijst na de eerste etappe:

t1

T2

Laatst aangepast op zondag, 07 juli 2019 09:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.