dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tourpoule: Mike wint de ‘proloog’

  • zondag, 07 juli 2019 09:33
  • Geschreven door 
Met vier oud winnaars in de top tien zijn de ware liefhebbers meteen na de start van de Tour de France al in beeld. Mike te Wierik, liefhebber pur sang voert de ranglijst aan, vader Jan ziet zijn zoon en vrouw Brigitte ruimschoots aan hem voorbijgaan maar: Prijs de dag niet voor die avond is!
De 106de editie van de Ronde van Frankrijk is een meerdaagse wielerwedstrijd en zal van 6 tot en met 28 juli 2019 worden verreden. De drie weken durende Grote Ronde ging zaterdag van start  in Brussel en zal traditiegetrouw eindigen op de Champs-Élysées in Parijs.
Hieronder de ranglijst na de eerste etappe:

t1

T2

Laatst aangepast op zondag, 07 juli 2019 09:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren