donderdag, 11 juli 2019 08:22

Gaat Mike het redden in de bergen?

Geschreven door
Vanaf dag 1 staat wielerliefhebber Mike te Wierik bovenaan, maar kenners zeggen dat de Tour de France vandaag echt van start gaat! De 6e etappe finisht na zes beklimmingen onderweg op La Planche des Belles Filles. Dat is een steile klim van 7 kilometer lang, die in de laatste kilometer ook nog eens ongeplaveid is. De totale raceafstand is 160,5 kilometer.
Johan Buschers en Henry Raanhuis zijn vooralsnog vol in gevecht om de rode lantaarn, maar ook dat kan na vandaag allemaal anders zijn!

tour 1 jp

tour 2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.