maandag, 15 juli 2019 07:56

Competitie indeling W.V.V.’34 bekend

Geschreven door
Afgelopen weekend heeft de KNVB de indeling bekend gemaakt voor het eerste elftal van voetbalvereniging W.V.V.’34. Enkele opvallende namen zijn toegevoegd, zoals bijvoorbeeld Grol uit Groenlo met bijna 1300 leden waartegen WVV nog nooit speelde in competitieverband. Verder is er weer een derby: TVO uit Beckum dat in het afgelopen seizoen de titel pakte in de vierde klasse speelt na vele jaren weer in de derde klasse. Verder nieuw zijn vv Borne, RSC uit Rossum, MVV’29 uit Mariaparochie en Luctor et Emergo uit Almelo. Zie bij lees meer de volledige indeling:

indeling

Laatst aangepast op maandag, 15 juli 2019 08:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.