zondag, 21 juli 2019 11:45

Robin hijgt Mike in de nek

Geschreven door
Robin zit de ogenschijnlijk ongenaakbare koploper Mike te Wierik in de Wegdamnieuws Tourpoule in de nek. De bergetappe van gisteren heeft oud winnaar Robin geen windeieren gelegd, hij is Mike die vanaf dag 1 de lijst aanvoerde op een schamel aantal van 18 punten genaderd. Wat de etappe van vandaag betreft, de 164 overgebleven renners zullen vandaag zwaar aan de bak moeten, er moeten maar liefst drie bergen van de eerste categorie worden bedwongen. Zou dit de opmars van Robin Raanhuis inluiden? Het zou het contrast met vader Henri alleen maar groter maken! Zie de onderstaande ranglijst:

 

touer 1

tr 2

De etappe van vandaag: De Port de Lers (11,4 km à 7%) vormt de eerste van het drieluik, gevolgd door de Mur de Péguère (9,3 km à 8%). De apotheose van de etappe bevindt zich bovenop de Prat d'Albis (11,8 km à 7%), de slotbeklimming en finish van de vijftiende etappe van de Tour.

Laatst aangepast op zondag, 21 juli 2019 11:54
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.