zondag, 21 juli 2019 21:46

Gerard Wielens wint uitgestelde vlucht vanuit Quiévrain Bennie Pelle wint DAX

Geschreven door

Door de slechte weersomstandigheden op zaterdag werd al vroeg besloten om de vlucht uit te stellen naar zondag. Het was beter weer voor de duiven . Om 7.45 uur werden de duiven gelost in Quiévrain dat op de grens van België en Frankrijk ligt op zo’n 285 km vanaf Hengevelde. De eerste duif melde zich in St Isidorushoeve bij Gerard Wielens en ging met de eer strijken . Vorige week was er ook nog een meerdaagse fondvlucht vanaf DAX. Biina 1100km vanaf Hengevelde. Deze werd wederom gewonnen door Bennie Pelle.

De eerste 10 van Quiévrain waren als volgt
1-3 Gerard Wielens
2-4-5-6-8 Arnold Paalman
7 Gerard Leusink
9 Eduard ter Avest
10 Hennie Averdijk

Uitslag DAX
1-2 Bennie Pelle

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.