zaterdag, 10 augustus 2019 12:04

Mike vanavond tegen FC Twente: ”Ik heb rond de 20 kaarten geregeld’

Geschreven door
Mike met Thomas Lahm in de bekerwedstrijd van afgelopen seizoen Mike met Thomas Lahm in de bekerwedstrijd van afgelopen seizoen

Mike te Wierik speelt vanavond met FC Groningen augustus de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De kraker tegen FC Twente wordt om 18.30 uur afgetrapt. Nou Mike, leeft de wedstrijd in Hengevelde?  Mike te Wierik: “Ja! Ik heb zo rond de 20 kaartjes geregeld dus dat is behoorlijk wat. Qua appjes valt het nog wel mee maar je merkt wel dat het leeft bij de mensen. Twente heeft natuurlijk vorige week een goed resultaat gehaald tegen PSV dus het zal zeker een lastige wedstrijd worden maar ik hoop natuurlijk dat de 3 punten in Groningen blijven". 

Zo niet stroomt je telefoon weer vol! Heeft Don Wentink zich alweer gemeld?
“Ha ha, ja een klein berichtje!”

Sterkte vanavond na de wedstrijd met al die dorpsgenoten.
“Komt goed!”

Laatst aangepast op zaterdag, 10 augustus 2019 13:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.