woensdag, 14 augustus 2019 06:16

Het seizoen is begonnen voor W.V.V.34

Geschreven door
De kop is eraf voor de eerste selectie van voetbalvereniging W.V.V.’34 middels de eerste training op dinsdagavond. Met enkele nieuwe gezichten als Tom Brummelhuis, Tom Grobben en na een jaar afwezigheid (knieblessure) zat ook Hamoudi Jaafil weer bij de groep. Aankomende zondag spelen ze om 11.00 thuis Witkampers en zaterdag 24 augustus uit tegen het tweede elftal van HSC’21 om 18.00 uur. Verder opmerkelijk selectienieuws is dat Eibergenaar Kevin van Lieshout zich na twee jaar afwezigheid weer bij WVV heeft aangemeld: ”Ik miste het voetbal en ik heb nog steeds een zeer goed gevoel bij WVV!”
Hamoudi over de eerste training:” Was zwaar vanavond, de conditie en het balgevoel was nog wel een beetje weg. Wel heerlijk om weer met de groep te zijn alleen wel even kijken hoe ik morgen wakker word met de knie”.
Trainer Roy Workel, hoe was het gisterenavond? 

training WVV 3
De groep op training 1 zonder de keepers

training WVV 1"Ja heerlijk, kop is er af zoals ze dat altijd zeggen. We willen graag zo voetballen als vorig seizoen en daar is vanavond een begin mee gemaakt. Maar qua positiespel zijn er nog wel verbeterpunten maar daar gaan we met elkaar hard aan werken. In ieder geval een mooi begin!

Laatst aangepast op woensdag, 14 augustus 2019 10:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.