WVV’34 boekt belangrijke overwinning, 3-1

De Hengeveldse formatie had het moeilijk in de eerste helft tegen VVO uit Velp. De Gelderse ploeg zette vol druk en WVV bleef volharden in breedtepasses in de laatste linie, waar sneller diepspelen misschien beter op zijn plaats was geweest. Een fraai doelpunt in de 14e minuut van Hamoudi Jaafil leidde de 1-0 in. Het was Bas Assink die vanaf rechts de perfecte voorzet gaf en Hamoudi kopte deze diagonaal in en liet de doelverdediger daarmee kansloos. De gelijkmaker viel echter al snel. Via enkele fraaie combinaties wist VVO de vrije man te vinden, het middenveld leek de omschakeling niet te kunnen belopen en de ruststand van 1-1was daarmee bereikt. De tweede helft leek gelijk op te gaan, zonder dat één van beide teams gevaarlijk werd, tot het moment dat Wouter Roescher zich in de frontlinie meldde:

Na een fraaie aanval schoot Wouter in de 76e minuut de bal op de paal en in de rebound scoorde aanvaller Tom ten Breteler. Daarmee leek het nog een hete slotfase te worden (zie foto boven). Het was echter wederom Hamoudi Jaafil die vanuit een counter oog in oog met de keeper van VVO het net wist te vinden en daarmee de wedstrijd in het slot gooide en de eindstand van 3-1 op het scorebord bracht( zie foto onder).

“Het volle bak druk zetten in het eerste uur is de tegenstander fataal geworden, ze hebben de tweede helft geen kans gehad” aldus een aanwezige supporter. Hiermee sloeg hij misschien wel de spijker op zijn kop. VVO was niet bij machte om enig gevaar te stichten voor de Wegdamse doelverdediger Wouter Assink en ondanks het gelijkwaardige spelbeeld gaat het nog steeds om de doelpunten.

WVV’34 doet goede zaken met deze zwaar bevochten overwinning stijgt daarmee naar de vierde plaats. Volgende wedstrijd is aanstaande zondag uit tegen koploper Vorden.