zondag, 20 oktober 2019 21:52

Extra keer welpjesvoetbal bij W.V.V.'34

Geschreven door

Eigenlijk was afgelopen zaterdag al de laatste keer voor het welpjesvoetbal, maar omdat het zo'n groot succes is, is er volgende week zaterdag (26 oktober) toch nog een keer welpjesvoetbal!

Het welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel.

Als er nog kinderen interesse hebben en nog niet zijn geweest, mogen ze deze laatste keer gewoon meedoen! Kom dan op zaterdag 26 oktober naar het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34, start is om 11.30 uur.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.