zaterdag, 22 maart 2014 10:15

Laatste thuiswedstrijd WHC

Geschreven door

Vanavond speelt WHC haar laatste thuiswedstrijd van deze competitie. De ploeg van Bart van Rossum speelt tegen Stormvogels 1 uit Haaksbergen. Afwezig zijn Eva Keuper en Amber ten Brummelhuis. Als vervanging doet Elke Brummelhuis mee, zij maakte al enkele keren eerder dit seizoen haar opwachting in dames 1 en zit morgen wederom bij de selectie.

Trainer Bart van Rossum over de wedstrijd van morgen: "We staan vast op de tweede plek, maar we willen de competitie goed afsluiten. We hopen op veel publiek als steun in de laatste thuiswedstrijd." Volgende week spelen de groengelen de laatste wedstrijd, uit tegen DSVD 3 in Deurningen.Laatst aangepast op zaterdag, 22 maart 2014 10:26
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.