Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Op zondagavond is dit berichyop Facebook bijna 100 keer gedeeld waarvoor dank  maar het heeft (nog) niet tot het gewenste succes geleid. Nu poging 2 met foto’s: Er is tussen Hengevelde en Bentelo een jas met sleutelbos en OV kaart gevonden op naam van R.Post. Wie weet wie deze persoon is? Deze persoon of de  eigenaar graag contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer:
0547-333545

W.V.V.’34 heeft middels een 2-1 thuisoverwinning tegen Reutum de ongeslagen status weten te behouden en klimt daarmee naar de 2e plek op de ranglijst na 5 wedstrijden. Wouter Horstink:”De eerste helft was erg goed van onze kant waarbij we wederom meer hadden moeten scoren. De 2e helft was slecht, een totaal andere helft. Maar over het geheel gezien wel terecht gewonnen!”
Het was wederom Wouter Horstink die net als afgelopen zondag in de eerste minuut tot scoren wist te komen. Lars Aarnink werd op rechts diep gestuurd die aanvoerder Gijs Pierik in het 16 metergebied wist te vinden. Zijn ogenschijnlijk houdbare schot werd losgelaten en goudhaantje Wouter Horstink was er als de kippen bij om de bal van dichtbij in het dak van het doel te jagen.  Het duurde tot de 42e minuut voordat Horstink wederom toesloeg voor zij 6e treffer van dit seizoen. Met de rug naar het doel werd hij van achteren ten val gebracht en de leidsman wees onberispelijk naar de stip. Horstink tartte iedere voetbalwet door het buitenkansje zelf te nemen maar dat bleek een koud kunstje en de ruststand werd op 2-0 gezet. (KLIK HIER)

zaterdag, 19 oktober 2019 16:26

Lot ziet het levenslicht!

Op vrijdag 18 oktober is Lot geboren! De dochter van Jos ter Huurne en Anique Semmekrot!
 
Namens de buurt, de familie  en natuurlijk de redactie van harte proficiat!
zondag, 20 oktober 2019 06:13

Banana Award voor COOP Hengevelde

COOP Hengevelde is niet alleen een fairtrade supermarkt, maar verdient tevens een Banana Award.
Kernteam Fairtrade Hof van Twente feliciteert Stefan Hemel daarmee. Het betekent dat de COOP alleen nog maar fairtrade bananen verkoopt. Niet alleen de COOP in Henge-velde maar alle COOP supermarkten in Nederland hechten veel waarde aan duur-zaamheid en dus ook aan fairtrade. Voor alle bananen die onder fairtrade voorwaarden worden verkocht ontvangen de producenten de fairtrade minimumprijs en een premie, die de boeren gezamenlijk investeren in productieverbetering, organisatieversterking en sociale voorzieningen voor de gemeenschap, zoals een school, gezondheidszorg.
Dat gun je toch iedereen!
Doe ook mee en koop fairtradeproducten in supermarkt en Wereldwinkel, dé win-kel voor fairtrade en duurzame cadeau’s.
 
A.s zondag Oktoberfeest Haaksbergen met medewerking van die Stadlfreunde en Die Neuen Oberkrainer van Haaksbergen verplaatst naar Café Dwars in de Isidorushoeve.
Oorspronkelijk was het de bedoeling om het eerste originele Oktoberfeest voor een jaartje meer te vieren in het houten Schutterij gebouw aan de Scholtenhagenweg 40B in Haaksbergen.Doordat de gemeente op het laatste moment geen toestemming gaf om het evenement door te laten gaan, moest het Oktoberfeest uitwijken naar een andere locatie.
Dit zal zijn bij Café Dwars in de Isidorushoeve a.s.  Zondag 20-10-2018 aanvang 14.00 uur.
Pagina 1 van 980