Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Onbekende derden hebben zich toegang verschaft tot onze computersystemen. Burgemeester Ellen Nauta vertelt in een video meer over de situatie. (KLIK HIER VOOR DE TOESPRAAK)

Beste inwoners

Waar ik gisteren nog goede hoop had op een oplossing voor de storing in het gemeentehuis, moet u helaas vertellen dat ik geen goed nieuws heb.

Zoals wij u gisteren hebben gemeld bleek de storing in onze systemen hardnekkig. Toen we dinsdagmorgen ontdekten dat we niet konden inloggen, zijn onze ICT-mensen met man en macht aan het werk gegaan om de oorzaak hiervan te achterhalen. Hierbij zijn alle mogelijke scenario’s in beschouwing genomen, waaronder de mogelijkheid van een zogenaamde cyberaanval. Wij hebben van de situatie melding gemaakt bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Autoriteit Persoonsgegevens en de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten. Ook is direct de cyberpolitie ingeschakeld en we hebben externe specialistische partijen erbij betrokken.

donderdag, 03 december 2020 08:03

Twee mooie fietsen gevonden op schoolplein!

“Hallo, op het schoolplein staan al enige tijd twee fietsen. Zou je dat op Wegdamnieuws willen zetten? Staat op slot, dus sleuteltje meenemen!”
Bij deze!

“Vanavond rond de klok van 17.00 uur is er en mooie jonge poes bij ons naar binnen gelopen.
Wie o wie is de eigenaar?”

Adres: het Wegereef 40

Voor meer info kun je bellen naar 06-51023171

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio.

Het eerstvolgende online spreekuur is 10 december van 9:00 tot 14:00 uur.

Nieuwe subsidie ‘gezonde leefomgeving’

De provincie Overijssel heeft een subsidiemogelijkheid geopend. Deze regeling staat in het teken van corona en is bedoeld om je leefomgeving gezond te houden.

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan!

E: info@stimuland.nl  T: 0529 – 47 81 80

Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/  

Of bekijk deze oproep van 4D-makelaar Juliëtte Huis in ’t Veld

Verkrijgbaar bij de Bazar van Jon: De kerstboomstandaard van EasyFix! (KLIK HIER VOOR DE DEMONSTRATIE VAN JON KLEIN BRETELER!)
Jon:
“Hiermee haalt u de beste oplossing in huis. En we hebben voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix Kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Er zijn EasyFix Kerstboomstandaarden voor alle kerstbomen van groot tot klein. Zelfs voor kerstbomen tot 500 cm hoog!
De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord, daarvoor hebben wij een machine aangeschaft. (Zie foto onder). Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat de duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan de TreeFood die je erbij krijgt toe aan het water in de kerstboomstandaard!”

KLIK HIER VOOR DE KERSTFOLDER VAN DE BAZAR VAN JON

Pagina 1 van 1083