maandag, 20 januari 2020 10:21

Bakkerij Nollen in actie voor bosbranden in Australië

Geschreven door

Help Australië uit de brand! Vanaf vandaag komt Bakkerij Nollen in actie voor de bosbranden in Australië, door het verkopen van speciale Koala broden voor 1,99 per stuk! Zij doneren 0,75 cent per verkocht Koala brood aan het WWF. Met de opbrengst zal het WWF zich inzetten om de leefgebieden van de koala’s en andere zoogdieren te beschermen en te herstellen. Koala brood is stevig en vezelrijk brood met zonnebloempitten en is 4 weken lang verkrijgbaar in Nollen haar winkels en op de website en app. Draag jij ook je steentje bij?

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.