Café ’t Kooltje: Daar gaan we weer

"Sinds dinsdag zijn er weer verscherpte maatregelen waar wij ons in onze mooie, maar op dit moment wankelende branche aan moeten houden. De aankomende tijd zal er in en rondom het café het een en ander veranderen.", aldus Café 't Kooltje.

Onze openingstijden zullen wijzigen en reserveren is verplicht:
VRIJDAG 16:00 – 22:00 (reservering blijft staan tót 19:00)
ZATERDAG 16:00 – 22:00 (reservering blijft staan tót 19:00)
ZONDAG 12:00 – 22:00 (reservering blijft staan tót 17:00)

Houdt als gast rekening met de onderstaande zaken:
- Reserveren verplicht. We houden doorlopend de vrije tafels in de gaten en wees vrij om middels een appje naar de beschikbaarheid te vragen. (0613516768)
- Maximaal 4 personen per tafel en zitten verplicht
- Houdt z.v.m. 1,5 meter afstand van elkaar

Onder het moto: ‘Optied begin’n, is optied noar huus en morn fit’ hopen we samen met jullie deze moeilijke periode door te komen.

Helaas sluiten ook de sportkantines. Maar wees niet getreurd, wij bieden op zondag voor de sporters de volgende twee mogelijkheden:
- Het is mogelijk om tafels te reserveren met je team om na de wedstrijd ‘net als in de kantine’ een paar potjes bier te komen drinken. Hierbij kun je bij ons net genieten van een gehaktbal, broodje kroket of frikandel en op rekening een bakje bier naast je elftal zetten. Alsof er niets aan de hand is… Geef aan hoe laat je met je team komt en met hoeveel personen je bent. Wees er op tijd bij, want we hebben beperkte ruimte!
- We gaan het kantoor van So Nice, rechts naast ons café, inrichten als Koffie-corner. Dit houdt in dat we zondagochtend vroeg de deur zullen openen van het nu leegstaande kantoor en je hier met je elftal een bakje koffie kunt pakken voor vertrek. Er is tevens een toilet aanwezig. Geef AUB per wedstrijd op tijd aan of je hier met je team de desbetreffende zondag gebruik van wilt maken. Wij zorgen dat alles klaar staat en je zorgeloos op pad kunt!

Hou vol & tot ziens!
Café 't Kooltje