Autobedrijf Lesscher uit Hengelo wint Nissan Global Award 2020

Autobedrijf Lesscher uit Hengelo is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen bij de Nissan Global Award 2020. Het bedrijf mag zich daarmee de beste dealer van het Nissan-dealernetwerk in Nederland noemen. Met de Nissan Global Award wil Nissan extra aandacht en erkenning uitspreken voor dealers die topprestaties leveren. De award is er voor dealers die succesvol verkopen, een hoge waardering van hun klanten krijgen, bovengemiddeld presteren op het gebied van onderhoud en service en openstaan voor vernieuwing. Autobedrijf Lesscher verzamelde op de vier KPI's over het fiscale jaar 2019 de meeste punten. Daarnaast voldeed het bedrijf aan de gestelde qualifiers.

Eerste keer
Het is de eerste keer dat Autobedrijf Lesscher de Nissan Global Award wint. Rob Lentelink, directeur van Autobedrijf Lesscher: ‘Al sinds 1969 zijn wij een vertrouwde naam in de omgeving van Hengelo. We hebben een zeer loyale klantenkring, waar we bijzonder trots op zijn. Net als op deze prachtige prijs uiteraard!’

Nissan-dealer voor Twente
Autobedrijf Lesscher bestaat sinds 1969 en is sindsdien de Nissan-dealer voor Twente. Inmiddels is het autobedrijf met meer dan 25 medewerkers uitgegroeid tot één van de best presterende Nissan-dealerbedrijven in Nederland.