vrijdag, 30 oktober 2020 13:45

Hartgerink Testweek voor alle merken: van 2 tot en met 6 november

Geschreven door

Bert Morsink, servicemanager van Autobedrijf Hartgerink en het gezicht van de werkplaats in Hengevelde: “Tijdens de wintercheck controleren we 18 essentiële punten van uw auto om de winter veilig door te komen. Zo checken we onder andere de verlichting, ruitenwissers, accu’s en banden.”
Voor de deelnemers aan de Wintercheck staat een gratis goodybag klar, met daarin onder andere de felbegeerde Hartgerink kalender. Onder de deelnemers van de wintercheck verloten we een weekend rijden in de Corsa-e, een gratis poetsbeurt en een voucher met een tegoed van € 50,- voor onderhoud. De Wintercheck kunt u laten uitvoeren van 2 tot en met 6 november. In verband met corona graag even vooraf een afspraak maken.

hart4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.