Vacature: Allround Timmerman bij Raanhuis Bouw in Hengevelde

Ben jij een ervaren allround timmerman, die naast een teamplayer ook goed zelfstandig kan werken en beschik je over een goede dosis humor? Dan is Raanhuis Bouw in Hengevelde op zoek naar jou. 
Raanhuis Bouw is gevestigd in Hengevelde en zij realiseren projecten in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud. Raanhuis is voornamelijk regionaal actief in zowel de particuliere als zakelijke sector.
In verband met de groei van hun bedrijf zijn ze op zoek naar een ervaren allround timmerman die het team komt versterken.
Bekijk hieronder de volledige vacature:

Functieomschrijving
Als ervaren en zelfstandig timmerman ben je representatief, gemotiveerd en lever je kwaliteit. Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband alle voorkomende timmerwerkzaamheden uitvoeren. Je bent in staat een bouwkundige tekening te lezen en je weet hoe je kundig, veilig en zorgvuldig alle daaruit voortkomende werkzaamheden uitvoert. Naast de afwisselende bouwwerkzaamheden is het ook belangrijk dat je klanten kunt adviseren en helpen.

Wat vragen wij van jou:
 Je bent ervaren als allround timmerman
 Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken
 Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig
 Je kunt en wilt kwalitatief goed werk leveren
 Je hebt een collegiale instelling
 Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden jou:
 Een goed marktconform salaris, passend bij jouw ervaring
 Een uitdagende en afwisselende baan
 Een gezellige en informele werksfeer
 Kansen om jezelf te ontwikkelen
 Een vaste aanstelling

Wil jij ons team komen versterken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en mail of bel ons. info@raanhuisbouw.nl of 06-37613216 t.a.v. Gerben Raanhuis.