Varenbrink komt met vol programma

Het is alweer december en dat betekent dat de gezellige, drukke maand weer is begonnen. Zo ook bij café de Gebrande Waateren dat het café weer omgetoverd heeft tot gezellig kersthuis met een brandende kachel. Op zondag 21 december is er na het kroamschudden aan de overkant live muziek in het café. De heren van Livin'Room komen de gezelligheid brengen. Deze band stond afgelopen jaar ook op de zomerfeesten bij het kampvuur. Ze spelen akoestisch in een soort van woonkamersetting.Niet te hard, en oergezellig voor jong en oud. Vanaf 20.00 uur zullen ze beginnen en de entree is gratis. Op 26 december,2e kerstdag, kunnen mensen weer reserveren voor het bowling/diner arrangement. Een uurtje bowlen en daarna een heerlijk 3-gangen diner in een prachtig versierde zaal. Hiervoor kan er nog gereserveerd worden! Zondag 28 decembervindt de 8e editie van de Hengeveldse avond plaats.Een avondvullend programma met veel hengeveldse muzikanten,  voor iedereen. Zeer zeker niet alleen voor Hengevelde, maar ook voor mensen van buiten Hengevelde die van live muziek houden of zelf live muziek willen boeken. Daar is deze avond voor in het leven geroepen. De organisatie maakte deze week de line up bekend; in willekeurige volgorde;

* Knap'n
* the Bad News
* Lynn te Riele  (primeur!)
* Dionysus  (primeur!)
* dokter
Watjes  (primeur!)
* Merle Kuipers
* Travelling Wilburys tribute 
(primeur!)
* MidlifeCowboy  (primeur!)

Van de 8 acts zijn er maarliefs 5 een primeur dit jaar! De eerste keer dat ze op de hengeveldse avond staan. De avond begint om 18.30 uur in de grote zaal en de entree is gratis. Er gaat een grote 'pet' rond waarvan de opbrengst bestemd is voor de muzikanten.
 
31 decemberis er de traditionele oudjaarsmiddag. Gewoon gezellig met je vrienden/vriendinnen een borrel drinken op het oude jaar. Met oliebollen natuurlijk.
 
1 januari
's nachts organiseren de gasten van het café de oud en nieuwparty. vanaf een uurtje of 1.00 uur zijn de deuren van het café open en iedereen is er welkom.
 
1 januari
vanaf 19.00 uur afscheidsfeest en nieuwjaarsparty. Afscheid van Lieke en Debbie bij Varenbrink.