Sla met glasvezel je slaatje, en breng geld bij je club in het laatje!

Sla je slag met glasvezel... voor jou en de Hengeveldse verenigingen! Dat mensen in Hengevelde druk bezig zijn om glasvezel te realiseren is nog maar weinig mensen ontgaan. Maar dat dit hand in hand gaat met het verenigingsleven zal voor velen nieuw zijn. Stichting Zomerfeesten Hengevelde heeft het initiatief omarmt en zal het een en ander in goede banen proberen te leiden. Mahmoud Jaafil:
“Ik wil nog graag vermelden dat je juist nu € 650,- kan besparen als je op tijd inschrijft om die 35% te behalen. Ik probeer mensen ook vaak duidelijk te maken dat ze niets te verliezen hebben. Mocht die 35% niet behaald worden dan zit je nergens aan vast!”

Sla met glasvezel je slaatje, en breng geld bij je club in het laatje!

Indien een club of vereniging een nieuwe klant overtuigt zullen beide adressen in aanmerking komen voor een vergoeding. De club ontvangt € 50,-, en de nieuwe klant € 25,-. - Nieuwe klanten dienen zich aan te melden via de link die verstuurd is vanuit de club of vereniging om aanspraak te maken op deze actie. Als club of vereniging kun je zoveel vrienden van de club overtuigen als mogelijk.

Het geld wordt alleen uitgekeerd voor adressen waar glasvezel wordt aangesloten door DELTA Fiber Netwerk en als er een abonnement bij de providers Caiway of DELTA wordt afgesloten.
Mocht er na afloop van de campagne helaas geen glasvezel worden aangelegd op uw adres, vervalt het recht op deelname aan deze clubactie en zal er geen geld worden uitgekeerd.
Het geld zal niet worden uitgekeerd naar aanleiding van deelnames waar reeds een aanvraag is gedaan die geannuleerd wordt om vervolgens opnieuw aangevraagd te worden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Dat zal zich in de komende weken uitkristalliseren. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de aanmeldingsprocedure. Op Wegdamnieuws komt een banner met een link naar www.Hengevelde.nl

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!