Semmekrot: nieuwe uitstraling met concurrende prijzen

Vanaf vrijdagmiddag mogen Jan en Manon Semmekrot zich de eigenaren noemen van EP: Semmekrot. Nadat Installatietechniek Semmekrot B.V. in Hengevelde 30 jaar door Johan en Ria Semmekrot, de ouders van Jan, werd gerund, droegen zij het stokje over aan de volgende generatie. Jan Semmekrot:” De grootste verandering is de herkenbare uitstraling van EP naar de consument. Daarbij  brengen we 18 keer per jaar een folder uit met geweldige aanbiedingen. De rol van mijn ouders veranderd nog niet heel veel. Ze blijven voorlopig nog meewerken, maar gaan langzaam afbouwen en meer genieten van hun vrije tijd. Dat begint al met de aangeboden reis naar Barcelona! Wij kunnen heel goed meekomen met de prijzen van andere grote ketens, maar wij bieden de klant meer service en garantieplannen. Bijvoorbeeld als een klant bij ons een wasmachine koopt, dan kan deze er voor € 135,- een volledig garantieplan bijkopen. Hiermee is de consument 8 jaar voorzien van zekerheid, dus geen voorrijkosten, onderzoekskosten of materiaalkosten. En alles wordt door EP Semmekrot geregeld!”

Hoe was de opening afgelopen vrijdag Jan?

 

“De dag van de opening is voor ons een geweldige dag geweest, Door onze oudste dochter van Jan en Manon, Meike, werd het openingslint doorgeknipt. ’s Middags liep het de hele middag lekker door en aan het eind van de middag was de tent goed gevuld. ’s Avonds hadden we een besloten feest met familie, vrienden en buurt. Het was zeer geslaagd en ging tot de laatste uurtjes door. Wat betreft de reacties, deze waren alleen maar positief”.

Hoe zit dat met jullie zoeksysteem in de vorm van een mega Touch screen in de winkel?

"Op  het Touch screen in de winkel kunnen we de klanten alle producten laten zien die we kunnen leveren. Omdat we niet alles in de winkel kunnen neerzetten is dit een verlengstuk van onze winkel. Met dit Touch screen kunnen we ook heel eenvoudig verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Hiermee kunnen we klanten optimaal helpen tot de juiste keuze van de klant. Want daar gaat het ons om!"

Wat betreft ons assortiment, we kunnen bijna alles leveren van batterij tot wasmachine en van IPhone tot aan de nieuwste TV’s en audioapparatuur. En alles voor een scherpe concurrerende prijzen! Maar ook voor installatiematerialen kunt u nog altijd bij ons terecht.

Vanaf nu hebben we ook een webshop:  www.ep.nl/epsemmekrot hier kan de consument alles bestellen en thuis laten afleveren of afhalen in de winkel. Het is ook mogelijk om via de webshop een apparaat te bestellen en dat wij het komen leveren en aansluiten. Kortom veel vrijheid voor de klant. Maar natuurlijk geven wij de klant ook graag  advies in de winkel!”