Morgenavond: ‘The Beatles Revival’ in Hengevelde

Morgenavond is het zover: Café-Zalencentrum Assink heeft opnieuw een top-tribute band weten te boeken, namelijk ‘The Beatles Revival’ uit Praag, Tsjechië. De 4 heren komen naar Hengevelde om daar een concert te geven in de Höftezaal van het zalencentrum. Rosita FM uit Haaksbergen, met The Swinging Opaas (DJ’s Harrie Hoesstee en Rob Oosterlaar),  zorgt voor de muzikale invulling voor en na het concert. Kaarten voor deze avond zijn nu te koop bij Assink in Hengevelde. De band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.

KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE om te zien hoe goed de imitatie van de Beatles is!

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van ‘The Beatles Revival’ ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte "stage look" is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backing vocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de live concerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

De zaal gaat op 27 maart om 20:00 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop (t/m 26 maart) € 12,50 en zijn te koop/te reserveren bij Café Assink in Hengevelde. Kaarten aan de kassa kosten 15 euro, maar vol = vol. Voor meer informatie kan men bellen naar 0547-333234.

Voor een impressie van de band, klik de volgende link aan: KLIK HIER VOOR NOG EEN FILMPJE