Bier-Spijsavond bij Eet en Biercafé Assink op donderdag 21 juli

Op donderdag 21 juli organiseert Eet- en Biercafé Assink weer een ‘Bier en Spijsavond’. Onder leiding van een echte bierkenner worden de gasten ontvangen met een hoppig aperitief. Hierna serveert het café een 4 gangendiner met bij elk gerecht een bijpassend bier. Speciaalbier is hip. Steeds meer consumenten maken kennis met de enorme diversiteit aan bieren van over de hele wereld. Bier heeft een enorm breed smaakpalet, veel breder dan dat van wijn bijvoorbeeld. Vandaar ook dat bier zeer zeker erg goed te combineren is met eten.
Chef-kok Pim en bierkenner Arjan Assink hebben een mooi zomers menu samengesteld met bij elk gerecht dus een bijpassend bier. Elk kwartaal zal Assink met een nieuwe bier en spijavond komen, telkens rekening houdend met de seizoenen.
De kosten voor deze Bier-Spijsavond bedragen € 39,50 per persoon. Dit is inclusief aperitief, 4 gangendiner en alle begeleidende bieren. Diegenen die geen gebruik willen maken van het bierarrangement, betalen slechts € 32,50 voor het diner (exclusief dranken).
De aanvang van deze avond is om 19:00 uur. Reserveren is gewenst en kan via 0547-333234 of via info@assinkhengevelde.nl.