maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

All4GSM denkt al aan uitbreiding

  • maandag, 18 juli 2016 05:49
  • Geschreven door 

All4GSM uit Goor timmert behoorlijk aan de weg en geeft aan dat de Hengeveldse klantenkring met de week groeit. Vanaf begin januari adverteert de Goorse Irakees Adel Ali op Wegdamnieuws en dat lijkt hem geen windeieren te leggen. Op 17 oktober opende hij zijn winkel aan de Grotestraat 141, op 22 december verkozen tot gezelligste winkel van de Hof van Twente en denkt nu al aan uitbreiding. Adel: “Sinds de opening van onze winkel in het centrum van Goor is All4gsm langzaam een bekendheid geworden in de telecom markt. Na een succesvolle start in het hartje van Goor zijn we nu op zoek naar de tweede locatie in de omgeving, om het makkelijker maken voor onze klanten die vanuit de Benelux naar Goor reizen! Bij deze wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en blijf ons volgen voor alle leukste acties! Voor meer info kijk op www.all4gsm.nl en onze Facebookpagina.

ali 1 Custom

Behalve de praatjes tussen de reparaties door en mensen voorzien van het beste advies is er ook voor de kinderen vermaak te vinden. Voor de ouders een lekker bakje koffie of thee. Of het nu gaat om een nieuwe telefoon, accessoires of reparaties van uw telefoon, tablet of computer, bij All4GSM kunt u altijd terecht zonder afspraak en wordt u altijd geholpen door gecertificeerde medewerkers. Zij zijn dan ook druk bezig om de sfeer elke dag nog gezelliger te maken."

Voor meer info kijk op www.all4gsm.nl

ali 3 Custom

Laatst aangepast op maandag, 18 juli 2016 21:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Slachtoffernr99 woensdag, 24 januari 2018 02:34 Geplaatst door Slachtoffernr99

    Deze man is een oplichter en werkt enorm veel zwart gebruikt neppe onderdelen zoals goedkope chineese schermen met pixels die er eerst niet in zaten ďmijn kameraad heeft dezelfde telefoon ongerepareerd) ook maakte hij bij mij in 4 reparaties meer kapot dan er eerst met mijn telefoon was had alleen een barst in mijn scherm en nu werkt mijn wifi de terug en menu knop ook niet meer en is mijn selfie camera vervuild met allemaal rotzooi werd voor de 5e x uitgenodigd terug komen voor reparatie kortom 300 euro lichter en een toestel van 700 euro naar de kloten en wanneer ik aan hem vraag of zeg dat ik op papier wil wat hij met mijn telefoon gaat doen word ik half bedreigd en word er mij sneaky toegebeten jij krijgt niks op papier en ik hoordit soort dingen van meerdere mensen korton een prutsende oplichter!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren