donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kom kijken in de keuken van Keurslagerij Brummelhuis!

  • dinsdag, 09 mei 2017 18:09
  • Geschreven door 

Tijdens de dag van de slager op vrijdag 12 Mei opent Keurslagerij Brummelhuis haar deuren voor de liefhebbers die een kijkje willen nemen in de vernieuwde keuken/worstmakerij van keurslagerij Brummelhuis. Ignaat Brummelhuis:”Tijdens deze open dag kunt u van alles zien: Een demonstratie hoe hapjes worden gemaakt en hoe onze heerlijke barbecue gerechten worden gemaakt. Ook kunt u zien hoe we onze huis gemaakte salades garneren. Tevens is er een proeverij van allerlei producten en krijgt u een rondleiding. En is er een prijsvraag “raad het gewicht van deze barbecueschotel compleet” de winnaar wint uiteraard een barbecueschotel compleet verzorgt voor 6 personen”.

 

Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2017 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.
Ignaat:”Tijdens de Dag van de Slager is ons atelier niet alleen geopend om vlees, vleeswaren of maaltijden te kopen. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf”.  (Sovvb red.)

Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen. Zie ook www.dagvandeslager.nl.

SLAGER 2Twentse Keurslagerij Brummelhuis is een ambachtelijke slagerij, met passie voor kwaliteit en goed vlees. Naast ons assortiment ambachtelijk vlees hebben wij ook partyservice. Op maat, naar de wens van ieder mens. Hierbij kunt u denken aan uitgebreide mogelijkheden zoals; warm/koud buffet, barbecue, gourmet, maaltijden, salades, megaspies, geschenkideeën, enzovoort. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie. Voor een goed en persoonlijk advies, vraag in de winkel naar onze mogelijkheden. De worstmakerij is een belangrijke pijler van ons bedrijf. Wij produceren dan ook vele producten zelf. De heerlijkste producten, op eigen en geheel ambachtelijke wijze gemaakt. Kom onze met 'goud' bekroonde rookworst eens proeven, deze is echt onderscheidend qua smaak.

KLIK HIER EN NEEM EEN KIJKJE IN DE SLAGERIJ

Laatst aangepast op dinsdag, 09 mei 2017 18:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren