Pierik Accountancy 40 jaar!

In 1977 begon Johan Pierik in Wiene (Ambt Delden) een boekhoudkantoor aan huis. Het kantoor groeide en al snel was uitbreiding in Wiene niet meer mogelijk. Er werd een nevenvestiging in Hengevelde geopend. In 1994 werd het huidige kantoorpand aan De Höfte 1 in gebruik genomen en vond de dienstverlening weer vanuit één vestiging plaats. Inmiddels werkt hier een team van 18 professionals, waaronder accountants, fiscalisten en agrarisch specialisten. Ook heeft het kantoor een eigen loonadministratie.
Zaterdagavond 7 oktober viert Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vindt plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor. Inmiddels hebben zich al veel genodigden aangemeld. Irma Dijkstra-Pierik: “Het enthousiasme van de mensen is geweldig, heel erg leuk. We gaan er met elkaar een mooi feestje van maken.”
Birthday party
Op woensdagmiddag 4 oktober geeft Pierik Accountancy haar verjaardagspartijtje voor alle basisschoolkinderen van Hengevelde. De kinderen hebben hiervoor DEZE BRIEF mee naar huis gekregen. Irma:

“Toen de HET-tent werd gebouwd had dat nog wel wat voeten in de aarde. Het hele kantoor schudde op haar grondvesten en telefoneren ging soms even niet door het lawaai. Naar onze mening wordt er veel te weinig georganiseerd bij dit fraaie stukje kunst. Vandaar het feestje voor de kinderen op deze plek!” Het team van Pierik Accountancy hoopt veel kinderen te mogen verwelkomen!