maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pierik Accountancy 40 jaar!

  • vrijdag, 29 september 2017 05:40
  • Geschreven door 

In 1977 begon Johan Pierik in Wiene (Ambt Delden) een boekhoudkantoor aan huis. Het kantoor groeide en al snel was uitbreiding in Wiene niet meer mogelijk. Er werd een nevenvestiging in Hengevelde geopend. In 1994 werd het huidige kantoorpand aan De Höfte 1 in gebruik genomen en vond de dienstverlening weer vanuit één vestiging plaats. Inmiddels werkt hier een team van 18 professionals, waaronder accountants, fiscalisten en agrarisch specialisten. Ook heeft het kantoor een eigen loonadministratie.
Zaterdagavond 7 oktober viert Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vindt plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor. Inmiddels hebben zich al veel genodigden aangemeld. Irma Dijkstra-Pierik: “Het enthousiasme van de mensen is geweldig, heel erg leuk. We gaan er met elkaar een mooi feestje van maken.”
Birthday party
Op woensdagmiddag 4 oktober geeft Pierik Accountancy haar verjaardagspartijtje voor alle basisschoolkinderen van Hengevelde. De kinderen hebben hiervoor DEZE BRIEF mee naar huis gekregen. Irma:

LOGOaccountency“Toen de HET-tent werd gebouwd had dat nog wel wat voeten in de aarde. Het hele kantoor schudde op haar grondvesten en telefoneren ging soms even niet door het lawaai. Naar onze mening wordt er veel te weinig georganiseerd bij dit fraaie stukje kunst. Vandaar het feestje voor de kinderen op deze plek!” Het team van Pierik Accountancy hoopt veel kinderen te mogen verwelkomen!

40 jr kids

 

 

 

Laatst aangepast op vrijdag, 29 september 2017 16:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren