zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opening nieuwe pand Jul et Mi: "Laaiend enthousiaste belangstellenden"

  • zondag, 01 oktober 2017 05:09
  • Geschreven door 

Gisterenmiddag was de opening van het nieuwe pand van Jul et Mi, aan de Goorsestraat in Hengevelde. Het scheelde dat er genoeg parkeerplaatsen waren achter de winkel (zomerfeestterrein), want aan de voor- en overzijde stond het vol met auto's. De rode loper was uitgelegd voor de vele bezoekers die het nieuwe pand waar voorheen Rupert Haarmode gevestigd was. Rond half 5 waren er al zo'n 150 bezoekers geweest, een enorm aantal aldus eigenaresse José Raamsman-Spikker die in het oude pand naast Bistro de Kolenbrander uit haar jasje was gegroeid. José: "Mensen van overal vandaan hebben de moeite genomen te komen kijken, ik sta perplex! Gezellige, maar ook laaiend enthousiaste belangstellenden! En natuurlijk de buren van ons nieuwe adres, wederom aan de Goorsestraat, waren van de partij. Ook erg leuk, de familie Rupert van de voormalige kapsalon was zeer onder de indruk. Ik ben echt trots vandaag dat ik daar mag staan!  Oja, je mag ook vermelden dat ik nu genoeg ruimte heb voor een spetterende modeshow, die er dit jaar nog komt: Kicken dus!" José namens de redactie gefeliciteerd met het nieuwe pand en veel succes gewenst! Hieronder enkele foto's:

stief5

stief4

stief3

stief2

Laatst aangepast op zondag, 01 oktober 2017 07:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren