donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

40-jarig jubileumfeest Pierik Accountancy onvergetelijk!

  • maandag, 09 oktober 2017 10:00
  • Geschreven door 
Irma met grondlegger en vader Johan Pierik Irma met grondlegger en vader Johan Pierik

Zaterdagavond vierde het team van Pierik Accountancy samen met haar klanten en relaties het 40-jarig jubileum in een sfeervolle feesttent naast het kantoor. Irma Dijkstra-Pierik: “Wij zijn nog steeds diep onder de indruk van zoveel hartverwarmende woorden, kaarten, bloemen en cadeaus. Het feest was geweldig! Wij, maar ook de gasten, hebben enorm genoten. Er werd al geopperd om de tent te laten staan voor Hengevelde! Voor ons team, mijn vader en mijn familie was het een onvergetelijke avond.” Mede namens Johan Pierik wil het team van Pierik Accountancy iedereen heel hartelijk bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan dit fantastische jubileumfeest!
Hieronder nog enkele foto's van Jan Schoneveld:

irma 5

 

irma 1

 

irmaaaa zaal

 

irma 2

 

 

Laatst aangepast op maandag, 09 oktober 2017 14:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren