Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. ontwikkelt op het nieuwbouwplan De Marke III 4 (starters) woningen.

Om starters in Hengevelde de kans te bieden om nieuw te bouwen geeft  bouwbedrijf Gebr.ten Heggeler B.V. deze doelgroep de mogelijkheid om op plan de Marke plan III tegen een betaalbare prijs een eigen woning te realiseren. Een woning voor een relatief lage prijs dat voldoet aan de nieuwe eisen van deze tijd. De nieuwe woonwijk De Marke III sluit aan op de bestaande woonwijk De Marke II. Deze vormt de westelijke rand van Hengevelde en tevens de overgang naar het landelijk gebied. De eengezinswoningen hebben een eigentijds ontwerp en ruime opzet. Persoonlijke wensen kunnen in de afbouw nog verwerkt worden, tevens is casco bouw mogelijk. Rob ten Heggeler:“De vergunning is inmiddels verleend en twee van de vier woningen zijn al verkocht. Zoals nu de planning is zal er eind 2017/begin 2018 worden gestart met de nieuwbouw. Met een geschatte bouwtijd van ongeveer een half jaar zullen de woningen midden volgend jaar worden opgeleverd. De vanaf prijs is € 182.000,- V.O.N. inclusief grond”.
Hebt u interesse en wilt u meer informatie over dit nieuwbouwplan neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V.
Telefoonnummer 0547-333037 of mail naar info@tenheggeler.nl. Hieronder nog enkele foto's:

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is vanaf 1985 als tweemansbedrijf uitgegroeid naar een jonge dynamische onderneming met ca. 20 medewerkers.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een goed op elkaar afgestemd bouwteam van vakbekwame mensen, dat door jarenlange ervaring de opdrachtgever vertrouwen geeft in de onderneming, de kwaliteit en
duurzaamheid van het eindprodukt.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een eigen modern materieel-wagenpark, oa. verreiker/10-ton’s meter-kranen/compleet steiger-, stut- en stempelmaterieel/ bedrijfsbussen compleet ingericht met de modernste gereedschappen.