zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengevelde ziet het licht

  • woensdag, 01 november 2017 22:14
  • Geschreven door 

De klok is weer verzet en dus staan de feestdagen weer voor de deur. Reden voor de leden van het Hengeveldse SIO (Samen In Ondernemen) om met veel vrijwilligers de kerstverlichting aan de Kerk en marktplein, Goorsestraat en Diepenheimsestraat weer op te hangen. Na al die jaren is dit inmiddels een traditie te noemen in Hengevelde, ze blijven hangen tot eind Januari begin februari, maar dat is afhankelijk van het weer! Jon Klein Breteler: ”We zijn  om 8.30 begonnen met Paul Wegdam, Klaas van der Meer van Ruiterparadijs en ikzelf met het leeghalen van de garage van de kerk waar de opslag zit van de lichtkronen. We hebben alle 60 gesorteerd op lengte en type lichtmast want er zitten een aantal verschillende soorten en maten aan de lichtpalen. Tevens hebben we de rotondes voorzien van de lichtmasten. Om 13.00 uur zijn we begonnen met het ophangen van alle lichtkronen. We zijn hierbij geholpen door: 

lamp 3

Paul Wegdam, Klaas van der Meer van Ruiterparadijs en Jon Klein Breteler

Jan Schoneveld, Stefan Hemel, Andre Assink, Laurens Pierik, Marcel Wolterinck, Jan Keuper, Alfons Assink, Koen Velthuis, Harry ten Thije.


Daar zijn we geholpen door Chantal Effink voor de veiligheid door middel van veiligheidsaanhangers achter de wagens en de heftrucks van installatiebedrijf Semmekrot en Ten Thije keukens. De inwendige mens is verzorgd door Leonie Hassink van Eetsalon Leo’s en Ten Thije Keukens.


Door de gezamenlijke inspanning was het veilig en snel geregeld voor 16.00 uur. We hopen dat iedereen er veel plezier aan de lichtversiering beleeft en dat het door iedereen gewaardeerd wordt!”

 

lamp 2

Laatst aangepast op donderdag, 02 november 2017 10:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren