zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voormalige gemeentewerf Goor verkocht, Jumbo verhuist

  • donderdag, 02 november 2017 17:47
  • Geschreven door 

De gemeente verkoopt het terrein van de voormalige gemeentewerf in Goor aan de naastgelegen Jumbo supermarkt. Supermarkteigenaar Leussink wil zijn bestaande winkel daar naartoe verplaatsen en de parkeermogelijkheden optimaliseren.

De gemeentewerf in Goor wordt al enige tijd niet meer gebruikt. De buitendienst van de gemeente wordt regionaal uitgevoerd door Gildebor vanuit de werven in Markelo en Bentelo.

Gebied krijgt oppepper
Supermarkteigenaar Leussink heeft de wens om de supermarkt te verplaatsen naar het terrein van de gemeentewerf en op de huidige plek van de supermarkt de parkeermogelijkheden te optimaliseren. De parkeerplaats aan de noordzijde van de Patrijzenstraat wordt dan ingericht als openbaar groen en overgedragen aan de gemeente. Om de plannen van Jumbo mogelijk te maken is een bestemmingsplanprocedure nodig.
Deze procedure wordt binnenkort gestart.

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren